Jika berminat untuk iklan disini, sila hubungi pihak admin

Login ID :  Katalaluan :    Lupa password? Daftar Sekarang

TERMA & PENAFIAN

 

Dengan memasuki laman RahsiaStevia.com, pelawat & pengguna secara automatik akan tertakluk kepada beberapa terma syarat & penafian berikut:

 • RahsiaStevia.com ini bukan laman web rasmi syarikat RCC Global (M) Sdn Bhd. Laman web ini dibina atas inisiatif kami sebagai tujuan untuk mempromosikan perniagaan yang dijalankan & memberi info berkaitan pemanis gula Stevia.

 

 • Apabila anda menjadi ahli Stevia RCC dan bersetuju menggunakan Web Promosi RahsiaStevia.com untuk tujuan promosi perniagaan, ini bermakna anda juga telah bersetuju dengan terma & syarat syarikat RCC Global (M) Sdn Bhd.

 

 • Segala maklumat yang terkandung di dalam artikel dan laman web ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Maklumat dalam laman web ini tidak boleh dianggap memberikan khidmat perundangan atau khidmat profesional yang lain kepada pembaca. Kami tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang kerugian ataupun apa-apa kesan negatif akibat dari penggunaan info dalam laman web ini.

 

 • Artikel dalam web Rahsia Stevia Dot Com ini adalah tepat pada masa ianya dihasilkan. Sebahagian besar artikel mungkin sudah tidak sesuai lagi pada satu-satu masa. Maka ia adalah di luar kawalan kami.

 

 • Logo-logo & imej yang terkandung di laman web ini adalah pemilik hak cipta masing-masing dan digunakan sebagai tujuan pengenalan sahaja.

 

 • Bukanlah jaminan kami bahawa anda pasti memperolehi pendapatan seperti yang dinyatakan tetapi pihak kami berusaha memberikan panduan, tips dan bimbingan bagaimana mencapai ke arah pendapatan tersebut.

 

 • Komen-komen yang terkandung dalam laman web ini adalah tanggungjawab individu itu sendiri. Kami tidak akan bertanggungjawab jika terdapat sebarang komen-komen yang negatif dan menjejaskan orang lain atau komen yang melanggar undang-undang negara.

 

 • Sebahagian identiti pemberi testimoni Stevia dalam RahsiaStevia.com mungkin akan dirahsiakan untuk tujuan keselamatan atau kehendak individu tersebut. Namun pihak kami hanya memberikan testimoni daripada pengguna sebenar sahaja.

 

 • Royal Sweetener Stevia / Pemanis Stevia RCC adalah keluaran syarikat RCC Global Sdn Bhd dan admin RahsiaStevia.com adalah pengedar berdaftar.

 

 • Ahli yang menggunakan RahsiaStevia.com sebagai web promosi bersetuju untuk tidak melakukan sebarang SPAM atau apa-apa yang melanggar undang-undang. Jika berlaku, ia bukanlah tanggungjawab pihak RahsiaStevia.com dan ahli tersebut perlu bertanggungjawab atas tindakan yang dilakukan.

 

 • Pihak RahsiaStevia.com berhak membatalkan keahlian web promosi RahsiaStevia.com jika didapati tidak mengikuti terma & syarat RahsiaStevia.com.

 

 • Buat masa ini, penghantaran produk Rahsia Stevia adalah menggunakan perkhidmatan Pos Laju Malaysia. Pastikan nama, alamat dan maklumat lain yang diberikan adalah TEPAT. Jika alamat yang diberikan adalah tidak tepat, ia adalah tanggungjawab pembeli. Jika produk Royal Sweetener Stevia yang anda terima mengalami kerosakan, sila hubungi kami segera dan berikan gambar atau video bukti kerosakan produk tersebut. Kami hanya menerima tuntutan kerosakan dalam masa 3 hari dari tarikh penerimaan produk tersebut. Kelewatan maklumbalas tidak akan dilayan.

 

 • Proses penghantaran produk Stevia adalah dalam masa 2 hingga 10 hari dari tarikh pengesahan pembayaran pihak pembeli. Jika pembeli tidak menerima produk tersebut melebihi 10 hari, sila hubungi kami segera di rahsiasteviadotcom@gmail.com  dengan Tajuk "Tidak Terima Stevia".

 

 • Terma & Penafian akan dikemaskini dari masa ke semasa dan ia adalah hak sepenuhnya RahsiaStevia.com

 

Dikemaskini pada 1 Jun 2018

2018 © RahsiaStevia.Com. All Right Reserved. Dimiliki oleh RahsiaStevia.com