Jika berminat untuk iklan disini, sila hubungi pihak admin

Login ID :  Katalaluan :    Lupa password? Daftar Sekarang

PROFIL SYARIKAT

 

RahsiaStevia.com adalah pengedar dan pembekal yang sah untuk gula sihat @ gula tanpa kalori iaitu pemanis semulajadi stevia , Royal Sweetener Stevia atau lebih dikenali sebagai Pemanis Stevia RCC di Malaysia. 

Pemanis Stevia RCC

RahsiaStevia.com adalah Web promosi kesihatan dan portal informasi yang dibina dengan tujuan menyebarkan ilmu tentang stevia dan kebaikannya serta memudahkan orang ramai membeli pemanis semulajadi stevia ini secara online. Kebaikan Stevia telah terbukti secara saintifik dan telah banyak kertas kajian diterbitkan.

 

RahsiaStevia.com juga akan membantu dan membimbing individu-individu yang berminat untuk menjadi pengedar Pemanis Stevia RCC di seluruh Malaysia. Berminat jadi pengedar? Wakil pengedar Stevia RCC di Malaysia diperlukan. Klik Sini Daftar Percuma


Royal Sweetener Stevia @ Pemanis Stevia RCC dihasilkan oleh syarikat Bumiputera iaitu RCC Global (M) Sdn Bhd. Produk yang berkualiti tinggi, halal, dan bersifat semulajadi. Royal Sweetener Stevia merupakan Pengganti Gula Pasir yang Terbaik di pasaran. RahsiaStevia.com adalah pengedar sah Stevia RCC dan laman web ini adalah sebagai tujuan perkongsian kebaikan Stevia RCC kepada semua penggemar Stevia.

 

RCC GLOBAL (M) SDN BHD adalah sebuah syarikat 100% milik bumiputera yang dahulunya dikenali dengan nama RCC Global Marketing. Pejabat urusan ini terletak di Johor Bahru.

 

Pejabat Stevia RCC Global (M) Sdn Bhd Di Johor

Syarikat RCC telah ditubuhkan pada 12.12.12 dan diasaskan oleh En.Azman Bin Mohd Som. Pada November 2013, syarikat RCC telah pun dinaik taraf kepada sebuah syarikat SDN BHD. Syarikat juga menjalankan perniagaan yang sah disisi undang-undang dan memiliki lesen AJL:932070 yang dikeluarkan oleh KPDNKK dan lesen SSM 1069404-U.

Sijil & Lesen AJL Stevia RCC

Lesen AJL 

 

Sijil SSM Stevia RCC

Lesen SSM

 

RCC GLOBAL (M) SDN BHD adalah sebuah syarikat yang dibina atas dasar keprihatinan terhadap masyarakat di samping menitikberatkan kesihatan dan kebajikan setiap pengguna-pengguna setia produk keluaran syarikat.

 

Dengan konsep e-dagang dan sistem pemasaran yang unik, ianya juga mampu memberi peluang kepada masyarakat yang tercari-cari produk kegunaan harian disamping mampu menambah pendapatan yang lumayan bersama RCC GLOBAL (M) SDN BHD. Bukan itu sahaja, sebagai pengguna setia produk juga, mereka boleh menikmati pelbagai faedah dan keistimewaan yang disediakan oleh syarikat.

Logo kelulusan & Pengiktirafan Halal Stevia RCC

2018 © RahsiaStevia.Com. All Right Reserved. Dimiliki oleh RahsiaStevia.com